Rekrytering

Mångårig erfarenhet av kvalitativa rekryteringsprocesser ger er organisation de bästa förutsättningarna inför er nästa rekrytering.

Kompetensbaserad metodik kombinerat med en kvalitetssäkrad arbetsprocess.

Agigo har en noggrann utvald process som hjälper ert företag att växa samt attrahera de bästa kandidaterna inom främst ekonomi och finans.

I en allt hårdare konkurrens om de bästa kandidaterna är valet av rekryteringspartner viktigare än någonsin.

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa just er inför aktuella eller kommande rekryteringsbehov.

Rekryteringsprocess

Agigo rekryterings process | söka jobb process samtal

1. Informations samtal

Vi har en kvalitetssäkrad metodik och process som vi tillsammans med er skräddarsyr för just era behov. Vi tar fram en gedigen kravspecifikation och kartläggning för att skapa rätt förutsättningar för en lyckad rekryteringsprocess.
Agigo rekryterings process | söka jobb process hitta nytt jobb

2. Start av process

I vissa fall krävs en stor exponering där vi tar fram en passande annons och strategi. I andra fall krävs full konfidentialitet där vi med full diskretion approcherar lämpliga kandidater – oavsett situation får ni en konkret tidsplan ni kan lita på.
Agigo rekryterings process | söka jobb process intervju

3. Urval

Efter att ha intervjuat relevanta kandidater från ansökningar, internt och externt nätverk gör vi ett kompetensbaserat och kvalitativt urval av de bäst lämpande kandidaterna.
Agigo rekryterings process | söka jobb process intervju

4. Presentation

Vid kandidatpresentation går vi grundligt igenom kandidaternas profiler, både kompetens och personliga egenskaper som är av vikt för en lyckad rekrytering.
Agigo rekryterings process | söka jobb process hitta nytt jobb

5. Referenstagning & avtalsförslag

Vi finns med som en rådgivande och konsultativ part under hela processen. Vi återkopplar referenser samt övriga moment ni önskar för att kvalitetssäkra kandidaten inför ert anställningserbjudande.

Varför Agigo?

Vi bistår med en konsultativ rådgivning gällande era behov, så att vi tillsammans kan skräddarsy lösningar som passar er bäst.

Vår kompetensbaserade teknik garanterar er att alla kandidater bemöts rättvist och att vår urvalsprocess baserar på en bedömning av erfarenhet gentemot eran kravprofil.

Vi erbjuder rekrytering inom

Minimera risken

Kvalificerade rekryteringsprocesser kräver tid och erfarenhet, genom att anlita oss som partner garanteras ni ett professionellt bemötande och en inkluderande process där samtliga kandidater bemöts rättvist och bedöms utifrån erfarenhet och kompetens baserat på er kravprofil.

Felrekryteringar är dyrt och tar tid från er huvudsakliga verksamhet. Genom ett samarbete med Agigo kan ni bibehålla fokus och minimera riskerna för en misslyckad rekrytering.

Agigo shape logo finans rekrytering ekonomi konsult controlling management

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hittar er nästa stjärna!